CEWE FOTOBOK > Designservice
CEWE FOTOBOK – Designservice
CEWE FOTOBOK – Designservice
Designteamet vårt utarbeider din CEWE FOTOBOK for deg helt sånn du vil ha den! Finn favorittdesignet ditt og last opp bildene dine, så tar det profesjonelle designteamet seg av resten og utformer din personlige CEWE FOTOBOK.
fra 338,00 kr* Start bestilling
Vi gjør jobben for deg!
Vi gjør jobben for deg!
Grafikerteamet vårt hos CEWE FOTOBOK Designservice har laget tusenvis av fotobøker, og er spesialister i å utforme profesjonelle fotobøker. Hvis du gjerne vil spare tid og slippe jobben med å utforme fotoboken din, lager Designservice-teamet vårt også gjerne din fotobok – selvfølgelig helt etter dine ønsker!
Design
Hvilket design vil du ha?
Finn favorittdesignet ditt og last opp bildene dine, så gjør grafikerteamet hos Designservice resten.

Du får selvfølgelig fotoboken til godkjenning, og den blir først produsert når du er 100 % fornøyd – og du har selvfølgelig ingen utgifter før fotoboken er bestilt.

Design

Er det mulig å legge til tekster i fotoboken? Hvis ja, hva skal jeg gjøre?

Ja, du kan legge til tekst og kommentarer i din CEWE FOTOBOK. Når designet er ferdig, får du en e-post fra oss hvor du kan se og kontrollere et online eksemplar av CEWE FOTOBOKEN din. Her har du mulighet for å bestemme hvilken tekst du vil ha på sidene. Vi integrerer deretter teksten for deg, så den passer til boken og designet.Hva hvis jeg ikke liker designet?

Når din personlige designer har satt sammen din CEWE FOTOBOK, har du mulighet for å se en online versjon av resultatet og kontrollere om det faller i smak. Hvis du ikke liker designet, kan du legge til ønsker som kommentar. Kommentarene dine leses av designeren din, som så endrer designet av CEWE FOTOBOKEN din. Endringene i designet kan kontrolleres online i løpet av to hverdager.Hvor mange ganger kan jeg endre i designet?

Over 95 % av kundene våre er begeistret for det første designforslaget, og bestiller designet etter at de har lagt til tekst. Hvis du ønsker å endre noe ved designet, gjør vi alt for å etterkomme ønskene dine til CEWE FOTOBOKEN, så du blir 100 % fornøyd med resultatet. Din CEWE FOTOBOK endres utfra tilbakemeldingene og kommentarene dine. Erfaringsmessig kan det konkluderes at hvis du fortsatt ikke er fornøyd etter tre ganger med endring i designet, er Designservice ikke det rette valget for bestillingen din. Du kan til enhver tid annullere bestillingen din.Hvor lang tid tar en endring av designet?

Alle endringer som behandles av designeren tar 2 virkedager å få lagt inn. Når det er gjort kan du sjekke den endrede CEWE FOTOBOK på nettet for godkjenning.

Bestilling

Kan jeg gjøre endringer i fotoboken når jeg har bekreftet designet og sendt bestillingen av gårde?

Nei, dessverre. Når bestillingen av din CEWE FOTOBOK er sendt, kan du ikke endre mer i designet eller teksten. Men du kan til enhver tid sende oss forslag eller ønsker til endring når du har redigert designet av CEWE FOTOBOKEN din.Kan jeg bestille den samme CEWE FOTOBOK i forskjellige formater og papirtyper?

Nei, det er dessverre ikke mulig.Når kan jeg annullere bestillingen min, og hvor lenge er det mulig å annullere en bestilling?

Du kan til enhver tid annullere bestillingen din før du har bekreftet kjøpet av fotoboken din. Hvis du oppdager feil i din CEWE FOTOBOK bes du ta kontakt med kundeservicen vår. Kvalitet og at du er fornøyd er det viktigste for oss.Hvordan kan jeg kontrollere status på bestillingen min?

Du trenger bare å logge deg på kontoen din for å kontrollere status på bestillingen din.Kan jeg bestille ekstra eksemplarer av min CEWE FOTOBOK?

Ja. Opptil seks uker etter din første bestilling kan du bestille flere eksemplarer av CEWE FOTOBOKEN din.

Leveringstid

Hvor lang tid tar designprosessen?

2-3 dager etter at du har sendt oss bildene dine, er utkastet til din CEWE FOTOBOK ferdig. Dette utkastet kan du kontrollere og gi tilbakemelding på til din personlige designer. Du kan også selv legge til tekster og bestille din personlige CEWE FOTOBOK.Hvor lang tid tar produksjon og levering?

Når designet er godkjent og fotoboken din er bestilt, avhenger produksjons- og leveringstiden av hvilket format samt papirtype du har valgt. Du mottar en produksjonsbekreftelse når fotoboken er ferdigprodusert. Heretter følger et par dagers levering. Du kan se mer nøyaktige leveringstider her.Hvor kan jeg se ordrestatus på min CEWE FOTOBOK?

Du kan se ordrestatus her. forteller hvor langt din CEWE FOTOBOK er i produksjonen. Når ordren har forlatt produksjonen, mottar du per e-post et trackingnummer så du kan følge leveringen.

Priser for Designservice

Prisen for designet av CEWE FOTOBOKEN legges til prisen for selve boken (m. 26 sider). I prisen er det inkludert et forslag til det første utkastet av designet, samt mulighet for 3 endringer i design etter din tilbakemelding og endringsønsker. 
Format Digitaltrykk/
Hardcover
Digitaltrykk høyglans /
Hardcover
Matt fotopapir /
Hardcover
Blankt fotopapir /
Hardcover

Kompakt Panorama (19x15 cm)

fra 338,00 kr*

fra 378,00 kr*

fra 568,00 kr*

X

Kvadratisk (21x21 cm)

fra 378,00 kr*

X

fra 688,00 kr*

X

Stor (21x28 cm)

fra 388,00 kr*

fra 508,00 kr*

fra 557,00 kr*

fra 558,00 kr*

Stor Panorama (28x21 cm)

fra 458,00 kr*

fra 458,00 kr*

fra 535,00 kr*

fra 578,00 kr*

XL (30x30 cm)

fra 534,00 kr*

fra 708,00 kr*

fra 749,00 kr*

fra 798,00 kr*

XXL Høyformat (28x36 cm)

fra 708,00 kr*

X

X

X

XXL Panorama (42x30 cm)

fra 708,00 kr*

fra 808,00 kr*

X

X

Tilleggspriser:

Produkt Pris

Design af 8 ekstra sider

49,00 kr*

Designservice – forvalg av bilder

59,00 kr*

Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.