Mobildeksler

Deksler til mobil og nettbrett

Et helt nytt univers med deksler til over 200 smarttelefoner

Vårt store produktsortiment
Hardcover

HARDCOVER

Robust deksel som gir god beskyttelse til mange forskjellige smarttelefonmodeller (blant annet iPhone®, Samsung Galaxy®, HTC og mange, mange flere).
279,00 kr*
Silikondeksel

SILIKONDEKSEL

Fleksibelt deksel som holder lenge. Silikonet garanterer dessuten at mobilen din ligger enda sikrere i hånden. Fås til over 200 smarttelefonmodeller.
279,00 kr*
Smarttelefon luksusdeksel

SMARTTELEFON LUKSUSDEKSEL

Vårt luksusdeksel til smarttelefon beskytter mobilen din på en unik og stilfull måte. Dekslet er laget så det passer til flere smarttelefonstørrelser, samtidig som kunststoffet sikrer at telefonen holder seg på plass i dekslet.
fra 229,00 kr*
Toughcover

TOUGHCOVER

Kombinerer det beste fra luksusdekselet og silikondekselet. Toughcoveret gir optimal beskyttelse mod støt og riper. Fås til utvalgte smarttelefon-modeller
369,00 kr*
Mobiletui

MOBILETUI

Mange layoutmuligheter og sikker beskyttelse til smarttelefonen din!
339,00 kr*
Sideflip etui

SIDEFLIP ETUI

Få lavet et sideflip etui i kunstlæder med dit eget foto på. Etuiet har sideåbning med praktisk magnetlukning samt plads til kreditkort på indersiden. Fås til udvalgte smartphone-modeller
399,00 kr*
Downflip etui

DOWNFLIP ETUI

Etui i kvalitetskunstlæder med praktisk ”downflip”-funktion og magnetisk lukning. Dit foto trykkes i høj kvalitet og med ridsefast tryk. Fås til mere end 160 modeller.
339,00 kr*
Smartdeksel

SMARTDEKSEL

Mange layoutmuligheter og sikker beskyttelse til smarttelefonen din!
339,00 kr*
Luksusdeksel til iPad®

LUKSUSDEKSEL TIL IPAD

Det unike luksusdekselet med ditt personlige bilde gir optimal beskyttelse til iPaden® din. Bildet blir trykt i flotte, klare farger med 3D-trykk. Fås til iPad® 2, 3 og 4, iPad® Air og iPad® Mini.
fra 299,00 kr*
iPad® deksel

iPad® DEKSEL

Nå kan du designe et personlig deksel med bildet ditt på til nettbrettet ditt. Takket være det ekstra harde kunststoffet får iPaden® din optimal beskyttelse når du er på farten. Fås til iPad® 2 og iPad® 3.
fra 279,00 kr*
Bumperdeksel

BUMPERDEKSEL

Beskytt din iPhone 4/4s, 5/5s eller din Samsung Galaxy® S3 med et bumperdeksel i høy kvalitet. Velg mellom et stort utvalg av designmaler og sett inn ditt eget bilde på baksiden av dekslet.
fra 159,00 kr*
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.