Plakater og fotolerreter
CEWE VEGGBILDER

Fotolerret
Fotolerret   

 • Flotte og ikke-reflekterende farger i profesjonell 12 fargetrykk
 • Trykket på høykvalitetslerret
 • Tilgjengelig i 41 formater fra 20 x 20 cm til 130 x 130 cm
fra 139,00 kr*
Akrylglas
Giv dine billeder en ny dimension

 • Flotte farver og stor dybde effekt med 4 mm akrylglas
 • Direkte UV-tryk egnet til inden-og udendørs brug
 • Mange formater: fra 20 x 20 cm til 100 x 150 cm
fra 189,00 kr*
Alu-plade
Flot effekt på alu-plade      

 • Utrolig flot effekt
 • Let, stabilt og holdbar
 • Stor formatudvalg: fra 20 x 20 cm til 100 x 150 cm
fra 149,00 kr*
Galleri tryk
Kun det bedste til dine billeder

 • 3D dybdeeffekt med 4mm akrylglas og alu-plade
 • Klare farver med UV-tryk
 • Mange formater: fra 20 x 20 cm til 100 x 150 cm
 • Inkl. vægophæng           
fra 229,00 kr*
Hård skumplade
Præsenter store formater elegant

 • Let og slidstærkt materiale
 • Direkte UV-tryk på hård skumplade
 • Stort udvalg af formater: fra 20 x 20 cm til 100 x 150 cm
fra 119,00 kr*
Flerdelt vægdekoration
Utroligt alsidigt - flerdelt vægdekoration

 • Fås på 2,3 eller 4 dele
 • Talrige formats kombinationer
 • Vælg mellem mange forskellige materialer
fra 98,00 kr*
Materialeoversikt

Materialeoversikt

Rammetyper - se dem her

Rammetyper - se dem her

Motivgalleri: Mer enn 1000 flotte motiver til din personlige veggdekorasjon

Motivgalleri: Mer enn 1000 flotte motiver til din personlige veggdekorasjon

Fotolerret

Fotolerret

Ditt favorittbilde på et ekte lerret som er spent opp på en stabil kileramme. Det kan bestilles i 17 formater helt opp til 100 x 150 cm.
fra 139,00 kr*
Fotolerret som collage

Fotolerret som collage

Nå kan du også få dine beste bilder trykket som en collage! Perfekt til alle som ønsker å sette et personlig preg på sitt hjem.
fra 139,00 kr*

Nyhet

Fotocollage

Fotocollage

Fotocollagens spesielle stil skaper en karakterfull og moderne hygge i ditt hjem.
fra 219,00 kr*
Flerdelt veggdekorasjon

Flerdelt veggdekorasjon

Med vår flerdelte veggdekorasjon er det enkelt å skape et personlig kunstverk. Bildet fordeles på flere deler, for eksempel på tre lerreter på samme måte som ved et tryptikon.
fra 98,00 kr*

Akrylglass, aluminium, galleritrykk m.m.

Akrylglass (Direkte trykk)

Akrylglass (Direkte trykk)

Fantastiske kunstverker til ditt hjem! Bildet trykkes direkte bak akrylglass og holder derfor lenge. Det kan til og med brukes på badet.
fra 189,00 kr*
Akrylglass (Fotopapir)

Akrylglass (Fotopapir)

Ditt bilde blir fremkalt på fotopapir i høy kvalitet og deretter montert bak 5-10 mm tykt akrylglass. Dette gir en flott 3D dybdevirkning og en ekte følelse av lys.
fra 416,00 kr*
Aluminiumsplate

Aluminiumsplate

Bilder på aluminiumsplater er veldig populære. Når ditt bilde trykkes på en aluminimunsplate fremstår ditt bilde utroligt lett og stabilt, i tillegg til kunstnerisk.
fra 149,00 kr*
Hard skumplate

Hard skumplate

Med ditt bilde på en hard skumplate skaper du et moderne uttrykk av høy kvalitet. Formatet imponerer med sin store stabilitet og utrolige letthet.
fra 119,00 kr*
Galleritrykk

Galleritrykk

Den flotteste presentasjon av dine bilder! Direkte trykk bak 4 mm akrylglass, som forsegles med 3 mm sterk aluminium.
fra 229,00 kr*
Flerdelt veggdekorasjon

Flerdelt veggdekorasjon

Vær kreativ, utvelg dine beste bilder og sammensett dem som flerdelt veggdekorasjon. Fås i forskjellige format og antall deler.
fra 98,00 kr*

Veggdekorasjon med dine bilder

Utsmykk veggene med dine egne blinkskudd som fotoplakat

Bruk de digitale bildene dine til å utsmykke hjemmet ditt og få ett veggbilde som ingen andre har. Dine blinkskudd kan gi akkurat den stemningen du ønsker i ditt hjem, og samtidig er det helt personlig og unikt. Skal barnerommet piffes opp, skal stuen gis vårstemning eller trenger kjøkkenet noen nye farger, kan det gjøres enkelt med veggbilder fra Fotoworld.no. Vi gir deg et stort utvalg av muligheter til å bruke bildene dine til alt fra en flott fotoplakat på klassiske fotolerreter, til luksuriøse galleritrykk.

Bildene dine kommer ofte først virkelig til sin rett når de blåses opp til en forstørrelse. Motivet, fargene og stemningen blir mer levende og stemningsfull. Bilder fra skiferien med kontrasten fra den blå himmel og de snøkledde fjellene, sommerferien hvor du fant den perfekte utsikten, bryllupsbildene, bildene av den nye konfirmanten, babybildene, barna sammen med familiens kjæledyr… Alle sammen er de fotominner med stemning som er unik som veggbilde i hjemmet ditt.

Velg mellom de mange mulighetene av veggbilder

Fotoworld.no. har et bredt utvalg av CEWE veggbilder produkter. Du kan få yndlingsbildet ditt i forstørrelse på matt fotopapir, lage en collage eller forstørre til XXL fotoplakat. Sett bildet ditt på det klassiske fotolerretet, som nå kan fås med både 2 cm og 4 cm blindramme, eller lag en flott collage på fotolerret. Et av våre nyere produkter er den selvklebende plakaten som kan settes opp og tas ned et utall ganger. Den er ideell til steder hvor det tradisjonelt er vanskelig å henge veggdekorasjon og veggene derfor er bare - f.eks. på skråvegger.

Få bildet ditt printet på en hard skumplate og nyt en lett og matt finish. Velg alu-plate og få igjen en fin og matt finish med dype farger. Velger du å få printet bildet ditt på en akrylplate, får du et flott og glansfullt resultat med en fin fargedybde. Vårt topprodukt er det luksuriøse galleritrykket. Her printes bildet ditt på en akrylplate og en alu-plate monteres bak. Resultatet er en fin og glansfull forside med den intense fargedybden fra alu-platen. Et klarere og renere uttrykk finner du ikke til dine blinkskudd.

Alle disse mulighetene kan lages som flerdelt veggbilde. Bildet ditt deles opp i flere stykker, og du skaper ditt helt eget kunstverk. En nyhet vi kan presentere er fotopanelet. Her samles bildene dine på rekke i en fin ramme. Fotpanelet finnes i 4 størrelser og kan lages på alu-plate, hard skumplate, akryl og galleritrykk.

Har du ikke selv akkurat det bildet du synes passer perfekt på veggen, kan du velge mellom et kjempeutvalg av motiver i vårt motivgalleri.

Så enkelt bestiller du ditt eget veggbilde

Når du bestiller veggdekorasjon online her på siden, skal du bare gjøre følgende:

 • 1. Gå inn under fanebladet ”Plakater og fotolerreter”
 • 2. I menyen til venstre kan du velge mellom de mange forskjellige produktene i kategorien. Finn det produktet som passer best på veggen din.
 • 3. Klikk på knappen ”Design her”.
 • 4. Tilføy bilder. Du finner de bildene du ønsker å bruke, og innsetter dem på det valgte produktet ditt. En liten smiley nederst til høyre viser om oppløsningen på bildet ditt passer til det formatet du har valgt. En grønn smiley er perfekt.
 • 5. På høyre side av skjermen kan du endre produkt, format og layout, samt velge hvilken type veggoppheng du ønsker til veggdekorasjonen din.
 • 6. Godkjenn designet ditt og gå til handlekurven
 • 7. Du skal nå logge inn med ditt kunde-login. Er du ny kunde må du opprette deg selv som kunde.
 • 8. Bestill heretter veggdekorasjonen din
 • 9. Når du har bestilt veggdekorasjonen din, vil du etter få dager motta en mail om at ordren din er produsert og kan avhentes i din lokale Cameraringen-butikk. Du kan også velge å få ordren din sendt hjem med posten.

Du kan også velge å laste ned vårt gratis og prisbelønnede fotoprogram, og lage fotoplakaten din, forstørrelser eller en annen type veggdekorasjon offline før du bestiller dem online. Last ned gratis fotoprogram

Har du spørsmål til bestillingen din, kan du kontakte kundeservice

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god opplevelse og til å samle statistikk. Hvis du godtar dette, kan du fortsette å bruke våre nettsider som vanlig. Les om bruk av cookies.