Luksusplakater

LUKSUSPLAKATER

Våre luksusplakater er det perfekte valget for alle som elsker bildene sine. Hver papirtype gjør bildet ditt til noe helt unikt. Lag din egen luksusplakat med vårt store utvalg av design og layouter.
fra 39,00 kr*
Premiumplakat – blankt fotopapir

PREMIUMPLAKAT - BLANKT FOTOPAPIR

Premiumplakat med blankt fotopapir fremhever farger og detaljer. På den måten fremheves bildets særpreg.
fra 39,00 kr*
Premiumplakat matt

PREMIUMPLAKAT MATT

Premiumplakat matt reduserer refleksjonene, samtidig som bildets naturlige farger beholdes.
fra 39,00 kr*
Luksusplakat perlemor

LUKSUS PLAKAT PERLEMOR

Premiumplakat perlemor er kjennetegnet ved dens spesielle evne til å reflektere lys. Dermed skapes det en helt spesiell dybde. Denne egenskapen er spesielt velegnet hvis du ønsker å skape en tredimensjonal dybdevirkning.
fra 39,00 kr*
Plakat XXL

PLAKAT XXL

Velg luksuskvalitet. Med en utrolig lengde på opp til 3 meter blir ditt bilde på silkematt luksuspapir iscenesatt på den beste måten.
fra 34,00 kr*
Selvklebende plakat

SELVKLEBENDE PLAKAT

Den selvklebende plakaten skaper begeistring med sine mange dekorative muligheter, og kan i tillegg fjernes til enhver tid.
fra 79,00 kr*
Forstørrelser med ramme

FORSTØRRELSER MED RAMME

Velg ut en passende ramme. Velg mellom to elegante modeller i ayous-tre, i 17 forskjellige farger. Forstørrelsen blir laminert og innrammet på en treplate. Dermed får bildet ditt et flott, matt utseende.
fra 249,00 kr*
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god opplevelse og til å samle statistikk. Hvis du godtar dette, kan du fortsette å bruke våre nettsider som vanlig. Les om bruk av cookies.