CEWE App
CEWE FOTOVERDEN AppCEWE FOTOVERDEN App

CEWE FOTOVERDEN App

Design fotoprodukter på din smarttelefon eller nettbrett – det er både enkelt og morsomt!

 • CEWE FOTOBOK
 • CEWE KALENDER
 • Postkort
 • Bilder
 • Deksel til smarttelefon og nettbrett
 • Gratis til iOS og Android

Design fotoideer på din mobil med CEWE FOTOVERDEN appen

 • Nyt din uavhengighet: Design fotoprodukter på din smarttelefon eller nettbrett. Hvor som helst og når som helst!
 • Uansett om du er på vei et sted, ligger hjemme på sofaen, er alene eller sammen med venner: Du kan raskt og enkelt designe din helt personlige CEWE FOTOBOK med dine egne bilder. Du kan også lage en helt spesiell CEWE KALENDER eller sende et postkort med ditt eget motiv.
  CEWE tilbyr et stort utvalg på layoutmaler som gjør utformingen lettere. Vi gir deg selvfølgelig også plass til å være kreativ.
 • Ved å dreie, dytte og endre størrelsesforholdene kan du tilpasse dine bilder på sidene i din CEWE FOTOBOK helt etter din smak. Du kan bestille din helt personlige CEWE FOTOBOK, CEWE KALENDER og flere fotoprodukter direkte på din smarttelefon eller nettbrett. I tillegg kan du bestille fotokopier raskt og enkelt med CEWE FOTOVERDEN appen, og sende hjemmelagde postkort til familie og venner over alt i verden – mobilt og direkte.

Test og anmeldelser

Våre testvinnere – en verifisering av våre mål

Produkt

Resultat

Presse

Dato

CEWE FOTOVERDEN App

"Neste gang jeg selv skal få noe trykket, enten i form av 10×15, forobøker, kalendere, eller alt annet som CEWE kan by på, så er det ingen tvil om at ordren går direkte til Cewe!"
Bra jobbet Cewe. Dere har klart å lage et produkt som en helt alminnelig forbruker kan komme i gang med, og enkelt håndtere en ordre med, uten å gi opp på halvveien.

Læs anmeldelsen her!

200mm.dk

02/2014

 

CEWE FOTOVERDEN App

CEWE FOTOVERDEN appen har så vidt kommet inn i det nye året, men blir enda en gang testvinner!
Connect resumerer: "med det største utvalg av formater, innbindinger (hefte, softcover og hardcover), og frem for alt designmuligheter, imponerer CEWE FOTOBOK.”

 

CONNECT

01/2014

 

CEWE FOTOVERDEN App

I testen i Android apps magasinet vinder CEWE FOTOVERDEN appen enda en pris.
Redaksjonens resultat: "CEWE FOTOBOK er uten tvil den beste kandidaten i vår sammenligningstest. Slik skal en fotobok-app være!"

 

Android Apps Magazin

Okt/Nov
2013

 

CEWE FOTOVERDEN App

Digital Photo har testet fem apper hvor man enkelt kan designe sin fotobok på iPaden når man er underveis. CEWE FOTOVERDEN appen har klart seg best i denne test.

 

Digital Photo

08/2013

 

CEWE FOTOVERDEN App

I utgaven 04/2013 av CHIP FOTO VIDEO vinder CEWE FOTOBOK igjen.
Testpersonene er enige: "Den flott designede CEWE FOTOVERDEN appen overbeviser med dens store utvalg av produkter og gjennomgående designfrihet på cover, papirtyper og innbindinger. [...]"

 

CHIP
FOTO VIDEO

04/2013

Med vår nye app kan du utforme flotte fotoprodukter via mobil/nettbret

Utnytt inspirasjonen når den er der. Med CEWE FOTOVERDEN-appen kan du bruke din smarttelefon, iPad, Android-nettbrett eller annet mobilt produkt til å utforme fotoprodukter fra CEWE. Da har du alltid muligheten til å fremme dine gode ideer visuelt i sekundet de oppstår. 

Hjemme på sofaen, på bussen, eller sammen med venner gir CEWE deg muligheten til at du raskt og enkelt kan få det beste ut av dine bilder. Du kan for eksempel tilføye bilder med tekst til din CEWE FOTOBOK.

CEWE har et stort tilbud av flotte stilarter, hvor du har mulighet til å slå deg løs kreativt sett. 

Ved å dreie, skyve og endre størrelsen på sidene i din CEWE FOTOBOK kan du lage et individuelt design som passer ditt behov.

Du har muligheten til å bestille og kjøpe din CEWE FOTOBOK, og andre produkter, direkte via din mobile enhet. Hvis du bruker et nettbrett har du fire formater, og med en smarttelefon har du to formater. Med CEWE FOTOVERDEN-appen har du også mulighet for å utforme bilder og kort. 

Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.