CEWE FOTOBOK

Lag CEWE FOTOBOK på nett med tekst og bilder

CEWE FOTOBOK har 9 ulike formater du kan velge mellom:

Stor

ca. 21 x 28 cm. Minst 26 sider til høyst 178 sider.
fra 179,00 kr*

Stor Panorama

ca. 28 x 21 cm. Minst 26 sider til høyst 178 sider.
fra 219,00 kr*

XL

ca. 30 x 30 cm. Minst 26 sider til høyst 178 sider.
fra 425,00 kr*

XXL

ca. 28 x 36 cm. Minst 26 sider til høyst 178 sider.
fra 599,00 kr*

XXL Panorama

ca. 38 x 29 cm. Minst 26 sider til høyst 178 sider.
fra 599,00 kr*

Kvadratisk

ca. 21 x 21 cm. Minst 26 sider til høyst 98 sider.
fra 159,00 kr*

Kompakt Panorama

ca. 19 x 15 cm. Minst 26 sider til høyst 74 sider.
fra 129,00 kr*

Liten

ca. 14 x 13 cm. Minst 26 sider til høyst 50 sider.
fra 79,00 kr*

Mini

ca. 15 x 11 cm. Minst 26 sider til høyst 74 sider.
fra 79,00 kr*

Kids

ca. 14 x 14 cm. 22 sider.
219,00 kr*

Pure

ca. 15 x 15 cm. 22 sider.
169,00 kr*

  Få 10% rabatt på
CEWE FOTOBOK
fra 1299,-

Bruk verdikoden:

NUCFB10

Få 20% rabatt på
CEWE FOTOBOK
fra 1699,-

Bruk verdikoden:

NUCFB20

Få 30% rabatt på
CEWE FOTOBOK
fra 1999,-

Bruk verdikoden:

NUCFB30

Fyll en CEWE FOTOBOK med blinkskuddene og la bildene komme til sin rett med et design og en layout som passer deg perfekt


Med Fotoworld kan du samle de beste bildene dine i en flott fotobok som kan settes sammen etter ditt ønske og med bildene dine i tankene. Du kan velge mellom en lang rekke ulike formater og papirtyper som virkelig vil få bildene dine til å stråle og komme til sin rett. Velg blant annet mellom følgende typer fotobøker:
Velg for eksempel et panoramaformat til landskapsmotiver fra ferien hvor alle detaljene i bildene virkelig kommer til sin rett. Eller bruk en kvadratisk eller liten fotobok, med bilder av familiens minste, som gave til besteforeldre. Og hva med en eksklusiv XXL-fotobok med lekkert matt fotopapir til minnene fra sommerens bryllup? Det er det perfekte fotoalbum for å minnes den store dagen, resten av livet.

Med våre mange formater og våre forskjellige layout- og designmuligheter kan du sette sammen en fotobok etter dine ønsker, som både passer til bildene og til mottageren.

Med Fotoworld har du med andre ord mange muligheter for å gjøre fotoboken helt unik og personlig. Du kan også velge mellom ulike typer innbindinger som vil være med på å sikre at din CEWE FOTOBOK blir like personlig både inni og utenpå.


Årets mest personlige gave er en fotobok fra Fotoworld


En fotobok sikrer at minnene fra barnets første måneder, sommerferien eller året som har gått, blir sett og satt pris på og ikke bare ligger digitalt. På den måten kan du til enhver tid ta CEWE FOTOBOKEN frem og minnes de hyggelige stundene. Du har samtidig en hard copy av minnene dine så du ikke risikerer å miste bildene dine helt dersom datamaskinen skulle gå i stykker eller telefonen din blir stjålet.

Fotoboken behøver ikke bare være en gave til deg selv. Det er en perfekt måte å glede noen du er glad i ved å gi dem en helt unik gave fylt med skjønne minner.

Skap magi ved juletreet eller gavebordet med en gave som virkelig gleder. En CEWE FOTOBOK fra Fotoworld er en omtenksom og personlig gave som garantert vil tiltrekke seg masse oppmerksomhet og sikre store smil hos mottageren. Fyll fotoboken med bilder fra året som gikk og se tilbake på alle de hyggelige stundene de siste 12 månedene har bydd på. Det er en fantastisk måte å sammen minnes årets store begivenheter på og kanskje også starte en ny tradisjon med å sette sammen en bok med de beste bildene, som dere kan samles om hvert år.

Du er sikret å være 100 % fornøyd med fotoboken din med vår fornøydgaranti


En fotobok skal være et minne for fremtiden og derfor skal den være av høyeste kvalitet. Det garanterer vi når du bestiller hos Fotoworld og du får derfor 100% fornøydgaranti på CEWE FOTOBØKER. Garantien gir deg mulighet til å få en ny bok eller få pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd med resultatet av boken din. Les mer om garantien.

Alle kan være med når det skal designes en CEWE FOTOBOK, for det er enkelt og intuitivt å kreere en fotobok med et profesjonelt uttrykk. Du kan bruke alle malene og de kreative designmulighetene kombinert med dine egne bilder og tekst, så hver enkelt side får sitt eget uttrykk. Når du er fornøyd med boken din klikker du på ”Legg i handlekurven” og gjennomfør bestillingen.

Det er altså superenkelt og sikkert å designe og bestille flotte fotobøker med bildene dine i. Men skulle du oppleve problemer eller sitte med spørsmål underveis kan du kontakte vår kundeservice som sitter klar med en hjelpende hånd. Du kan ringe dem på telefonnummer 23961955 eller skrive en mail til dem her .
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.