CEWE FOTOBOK

Lag CEWE FOTOBOK på nett med tekst og bilder

Sommeren byr på mange gode opplevelser sammen med familie og venner, og det tas mange fine bilder. Disse opplevelsene fortjener å bli foreviget i en CEWE FOTOBOK, så man alltid kan gjenoppleve de fine øyeblikkene. Vi kaller det å forlenge feriefølelsen.
fra 79,00 kr* Formater
Testvinner TIPA
Testvinner DIGITAL FOTO

CEWE FOTOBOK har ni ulike formater du kan velge mellom:

CEWE FOTOBOK oversikt

fra 599,00 kr*

fra 599,00 kr*

fra 425,00 kr*

fra 219,00 kr*

fra 179,00 kr*

fra 159,00 kr*

fra 129,00 kr*

fra 79,00 kr*

fra 79,00 kr*

XXL Panorama

CEWE FOTOBOK XXL Panorama

Innbinding: Hardcover

 • Ekstra stor plass til bildene dine!
 • To forskjellige innbindinger
 • Str. ca. 38 x 29 cm
fra 599,00 kr*

CEWE FOTOBOK XXL

Innbinding: Hardcover

 • Den beste presentasjonen av dine mest fantastiske bilder
 • Opp til 178 sider
 • ca. 28 x 36 cm
fra 599,00 kr*

CEWE FOTOBOK XL

Innbinding: Hardcover

 • Storslått format!
 • Opp til 178 sider
 • Str. ca. 30 x 30 cm
fra 425,00 kr*

CEWE FOTOBOK Stor Panorama

Innbinding: Softcover

 • Klassikeren i panoramaformat (A4)
 • Opp til 178 sider
 • Str. ca. 28 x 21 cm
fra 219,00 kr*

CEWE FOTOBOK Stor

Innbinding: Hefte

 • Vår populære klassiker! (A4)
 • Velg mellom 4 forskjellige innbindinger
 • Str. ca. 21 x 28 cm
fra 179,00 kr*

CEWE FOTOBOK Kvadratisk

Innbinding: Hefte

 • Spesielt godt egnet til mobilbilder
 • Fra 26 til 98 sider
 • Str. ca. 21 x 21 cm
fra 159,00 kr*

CEWE FOTOBOK Kompakt Panorama

Innbinding: Hefte

 • Spesielt godt egnet til landskapsbilder
 • Str. ca. 19 x 15 cm
fra 129,00 kr*

CEWE FOTOBOK Liten

Innbinding: Hefte

 • Perfekt når du skal lage fotobok for første gang
 • Fra 26 til 50 sider
 • Str. ca. 14 x 13 cm
fra 79,00 kr*

CEWE FOTOBOK Mini

Innbinding: Softcover

 • Vårt minste og veldig praktiske format
 • Opp til 74 innersider
 • Str. ca. 15 x 11 cm
fra 79,00 kr*
Format Digitaltrykk standard Høyglans papir Matt fotopapir Blankt fotopapir
Mini
(ca. 15x11cm)
 • Softcover
X X X
fra 79,00 kr* X X X
Innbindingstyper

Innbindingstyper

Papirtyper

Papirtyper

Kundefortelling

Seals
Kundeservice
Våre erfarne eksperter kjenner til alt om våre produkter og softwaren.
De behersker alle triks og tips som kan hjelpe deg når du har vanskeligheter, og de har tid til å snakke med deg. Mer info
100% Fornøydgaranti
Det viktigste for oss er at du er fornøyd med din CEWE FOTOBOK.
Vi garanterer høyeste kvalitet og service – til enhver tid. Mer info
Europas mest populære fotobok
- Omkring 47 millioner CEWE FOTOBOK eksemplar siden 2015.
- Mere end 21 millioner downloads af vores software. Mer info

Ta en titt på fotobøker som andre kunder har laget og bli inspirert!

Eksempler

Se de forskjellige kundeeksemplene

CEWE FOTOBOK Bestillingsmuligheter

Fotoprogram

Vi vil ha fornøyde kunder!

Vi vet hvor viktige gode minner er. Derfor vil vi gjerne sørge for at du kan gi dine minner akkurat den plassen de fortjener og gjøre det vi kan for at du kan bruke kreativiteten din og få akkurat det resultatet du ønsker deg. Med CEWE FOTOBOK får du benytte en software som er tilrettelagt for å gi deg det du trenger, og som tilbyr deg alle muligheter til å oppnå det du ønsker.
CEWE FOTOVERDEN App

Fleksibelt og lettvint!

Lag en CEWE FOTOBOK uansett når det passer deg, enten du er på ferie, på stranden eller bare hjemme på sofaen. Med app-en CEWE FOTOVERDEN kan du enkelt lage fotobøker og mange andre fotoprodukter på mobil eller nettbrett. Bruk bildene du har, og sett sammen en flott fotobok mens du sitter på toget eller venter på bussen.

Fyll en CEWE FOTOBOK med blinkskuddene og la bildene komme til sin rett med et design og en layout som passer deg perfekt


Med Fotoworld kan du samle de beste bildene dine i en flott fotobok som kan settes sammen etter ditt ønske og med bildene dine i tankene. Du kan velge mellom en lang rekke ulike formater og papirtyper som virkelig vil få bildene dine til å stråle og komme til sin rett. Velg blant annet mellom følgende typer fotobøker:
Velg for eksempel et panoramaformat til landskapsmotiver fra ferien hvor alle detaljene i bildene virkelig kommer til sin rett. Eller bruk en kvadratisk eller liten fotobok, med bilder av familiens minste, som gave til besteforeldre. Og hva med en eksklusiv XXL-fotobok med lekkert matt fotopapir til minnene fra sommerens bryllup? Det er det perfekte fotoalbum for å minnes den store dagen, resten av livet.

Med våre mange formater og våre forskjellige layout- og designmuligheter kan du sette sammen en fotobok etter dine ønsker, som både passer til bildene og til mottageren.

Med Fotoworld har du med andre ord mange muligheter for å gjøre fotoboken helt unik og personlig. Du kan også velge mellom ulike typer innbindinger som vil være med på å sikre at din CEWE FOTOBOK blir like personlig både inni og utenpå.


Årets mest personlige gave er en fotobok fra Fotoworld


En fotobok sikrer at minnene fra barnets første måneder, sommerferien eller året som har gått, blir sett og satt pris på og ikke bare ligger digitalt. På den måten kan du til enhver tid ta CEWE FOTOBOKEN frem og minnes de hyggelige stundene. Du har samtidig en hard copy av minnene dine så du ikke risikerer å miste bildene dine helt dersom datamaskinen skulle gå i stykker eller telefonen din blir stjålet.

Fotoboken behøver ikke bare være en gave til deg selv. Det er en perfekt måte å glede noen du er glad i ved å gi dem en helt unik gave fylt med skjønne minner.

Skap magi ved juletreet eller gavebordet med en gave som virkelig gleder. En CEWE FOTOBOK fra Fotoworld er en omtenksom og personlig gave som garantert vil tiltrekke seg masse oppmerksomhet og sikre store smil hos mottageren. Fyll fotoboken med bilder fra året som gikk og se tilbake på alle de hyggelige stundene de siste 12 månedene har bydd på. Det er en fantastisk måte å sammen minnes årets store begivenheter på og kanskje også starte en ny tradisjon med å sette sammen en bok med de beste bildene, som dere kan samles om hvert år.

Du er sikret å være 100 % fornøyd med fotoboken din med vår fornøydgaranti


En fotobok skal være et minne for fremtiden og derfor skal den være av høyeste kvalitet. Det garanterer vi når du bestiller hos Fotoworld og du får derfor 100% fornøydgaranti på CEWE FOTOBØKER. Garantien gir deg mulighet til å få en ny bok eller få pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd med resultatet av boken din. Les mer om garantien.

Alle kan være med når det skal designes en CEWE FOTOBOK, for det er enkelt og intuitivt å kreere en fotobok med et profesjonelt uttrykk. Du kan bruke alle malene og de kreative designmulighetene kombinert med dine egne bilder og tekst, så hver enkelt side får sitt eget uttrykk. Når du er fornøyd med boken din klikker du på ”Legg i handlekurven” og gjennomfør bestillingen.

Det er altså superenkelt og sikkert å designe og bestille flotte fotobøker med bildene dine i. Men skulle du oppleve problemer eller sitte med spørsmål underveis kan du kontakte vår kundeservice som sitter klar med en hjelpende hånd. Du kan ringe dem på telefonnummer 23961955 eller skrive en mail til dem her .
TIPA - World Awards 2018
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.