CEWE FOTOBOK > Innbindinger

CEWE FOTOBOK - Se alla våre innbindinger

CEWE FOTOBOK
Hardcover med effektlakk

Hardcover med effektlakk

Presenter tekster, cliparts og andre elementer som glansfulle highlights på bokomslaget og gjør din CEWE FOTOBOK til et effektivt blikkfang. Med den kvalitetsbevisste utsmykningen blir CEWE FOTOBOK et helt spesielt minne, fin å se på og behagelig å ta på – til bryllup, reisebilder eller som årsalbum. Den fremhevede overflaten i effektlakk eller gull- eller sølvforedling sørger for et elegant og unikt omslag på hardcover-formatene Stor, Stor Panorama og XL.

Lær mer om vår innbindinger og papirkvalitet

Innbindinger

Innbindinger

Papirkvalitet

Papirkvalitet

CEWE FOTOBOK - Innbindinger

Hardcover

Hardcover

For at du skal ha glede av din CEWE FOTOBOK i lang tid, beskytter hardcoveret bildene dine som solid innbinding, og den førsteklasses behandlingen gjør at den i tillegg føles ekstra eksklusiv. Du kan utforme både for- og bakside og bokryggen individuelt med tekst, bilder og andre elementer. En uttrykksfull innbinding for uttrykksfulle bilder!
Softcover

Softcover

På softcover er det rom for kreativitet, da du kan dekorere omslag og bokrygg individuelt med tekst og bilder. For at alt skal sitte godt, fester vi hver enkelt side med en liminnbinding i den kartonerte innbindingen. På denne måten ligger din CEWE FOTOBOK godt i hånden, slik at du kan bla i den. På nytt og på nytt.
Hefte

Hefte

I likhet med en brosjyre, ligger sidene i en hefteinnbinding inni hverandre og er bundet sammen i ryggen. Med 150 g/m² veier det flate omslaget like mye som sidene inni. Det gjør din CEWE FOTOBOK fleksibel, det blir enklere å bla i den og lettere å ta med seg. p>
Kunstlær

Kunstlær

Overfladen har en lærredlignende struktur og er tilgængelig i farverne rød, blå og sort. Indholdssiderne indbindes ved hjælp af en stabil blokhæftning.
Luksuslærred

Luksuslærred

CEWE FOTOBOG XL fås også med ædel lærredindbinding. Vælg mellem farverne creme, blå og sort, og udform dit personlige fotoalbum. For at gøre det endnu mere unikt kan du på forsiden af albummet indsætte et foto og den ønskede tekst. På den måde bliver det sjovt at lave sit eget fotoalbum!
Lerret

Lerret

Med eksklusiv innbinding i lerret bevarer du de fineste historiene dine stilfullt innpakket i hendene. For et tidløst og eksklusivt preg, binder vi sidene i sølv- eller kobberfarget lerret med en fin overflatestruktur. En nøyaktig fastskruing sørger for langvarig stabilitet og et klassisk utseende.
Kunstlær

Kunstlær

Spesielt eksklusiv er din CEWE FOTOBOK med vår fastskrudde innbinding i kunstskinn. Den naturlige strukturen og vatteringen gjør at innbindingen føles myk å holde i hånden. Den klassiske og tidløse utformingen og de eksklusive materialene presenterer dine vakreste bilder på en lekker måte.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.