CEWE FOTOBOK > Innbindinger

CEWE FOTOBOK - Se alla våre innbindinger

CEWE FOTOBOK
Hardcover

Hardcover

En hardcover er en stabil konvolutt du oppretter ved hjelp av vårt design programvare for å møte dine ønsker. Tittelside og ryggrad, både bilder og tekst , samt grafikk og illustrasjoner inkludert. Vi trykker oppsettet for å dekke papir og laminat den deretter i presis fint arbeid. vi trekke åpne den belagte omslagsark på kvalitet dekke papp. Deretter blir bokblokken festet med et klebemiddel -binding i dekselet. Hver fotobok kode får sin uforlignelige Innbundet.
Hardcover med effektlakk

Hardcover med effektlakk

Din CEWE FOTOBOK som effektivt blikkfang: Presenter tekster, cliparts og andre elementer på hardcoveret ditt som glansfulle highlights. Til bryllup, reise eller som årsalbum - med den kvalitetsbevisste utsmykningen blir din CEWE FOTOBOK til en helt spesiell minneskatt, som er fin å se på og god å ta på.

Den fysisk fremhevede overflaten med skinnende effektlakk eller en elegant glinsende gull- eller sølvforedling pryder for- og baksiden av hardcover-formatene Stor, Stor Panorama og XL, og sørger dermed for en unik kvalitet.
Softcover

Softcover

Ved behov for e fleksibel og smidig konvolutt din CEWE FOTOBOK fortsatt beskytter, er softcover anbefales. Dette paperback dekke holder sidene sammen med en klebende binding og er egnet for fotobøker som du kan ta som en paperback komfortabel. Foran og bak kanten du tilpasse til din smak. Mange layoutelementer for en kreativ tittel layout, se gratis bestilling programvare og CEWE FOTOBOK app.
Hefte

Hefte

Bildet Heftet har en konvolutt som er stiftet av backstitch bindende med bindingssteder. Dekselet har samme papirtykkelse som heftet på sidene, som er 150 g / m². Dette bildet boken er lett, fleksibelt og kan håndteres som en brosjyre . Heftet cover design akkurat som hele bildet heftet seg selv. En slik Stiftet fotobok er den perfekte reisefølge, en flott gave eller en favoritt bok som du vil ha bare alltid der.
Kunstlær

Kunstlær

For en cover av en klasse du velger med dette skrudd skinntrekk som du får i svart eller brun. Utenfor beskytter skinn fotobok mot forurensning og miljømessige påvirkninger og er stabil boltet til foto boksider. Inne i en polstring for en behagelig følelse gjør, hvis du holde skinn album i hendene. Crown din beste album med dette deluxe binding, som opprettholder uendret sin kvalitet, tidløs skjønnhet og diskré eleganse.
Lerret

Lerret

En annen edel variant i vårt utvalg av fotoboken dekker skruen Leineneinband . Her har du fargen sølv eller kobber å velge mellom. Skruen holder sidene og konvolutten på en edel måte. Dette gir Fotobok klassiske album karakter og sin tidløse skjønnhet. Årbøker eller nostalgi album du kan bruke den så godt som dekorerer fotobøker for 80-årsdag eller sølv bryllup. Med et skrudd konvolutt Premium Linen De sikrer høy kvalitet .
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.