CEWE FOTOBOK > Papirtyper

CEWE FOTOBOK - Se alle våre papirkvaliteter

CEWE FOTOBOK
Digitaltrykk

Digitaltrykk

Med digitaltrykk bringer vi den kreative utformingen direkte fra filen til 200 g / m² tunge spesialpapir. Det er raskt og er en metode som gir resultater av høy kvalitet når bildeoppløsningen er riktig. For å sikre en optimal utskrift resultat, har vi bygget inn i programvaren et kontrollinstrument. Undersøkelsen av bildeoppløsning vil automatisk følge mens utforme og vi vil vise direkte om bildet ditt er egnet for utskrift.
Digitaltrykk matt

Digitaltrykk mat

For å tillate førsteklasses kvalitet for svært høyoppløste bilder, kan vi tilby digital utskrift Premium Matte. Her bruker vi en HD blekk, som brukes til matt 170 g / m² digital trykkpapir. Uttrykksfulle bilder med presise konturer er et resultat av denne kombinasjonen av spesialblekk og matt papir. Den diskré utseende, som er produsert av matt overflate, egnet for kringkasting fotobøker med svart-hvitt fotografier eller album med innhold som ro, intimitet eller mildhet.

 

Digitaltrykk høyglans

Digitaltrykk høyglans

En viss glamour faktor får din fotobok av digitaltrykk med høyglanset overflate. Den blanke belegget bidrar til fargeintensitet og gjør bildene dine geniale perler. I tillegg, virker belegget som en beskyttelse mot miljøpåvirkninger, ettersom denne behandlingen forsterker det digitale trykkpapir og gjør den holdbar. Med kvalitet etterbehandling skape briljante gaver og CEWE FOTOBOK mottar en spesiell effekt. Dette gjør ofte for en hyggelig overraskelse når du får levert resultatet.
Matt fotopapir

Matt fotopapir

På Matte Photo Paper Fujifilm utskriftsdata er fullt eksponert for sølvhalidbilder prosessen og foto boksider deretter behandlet med en Leporellobindung. BASF bidrag til en tynn, holdbar lim film og bli med de edle matte sidene slik at ingen sentrum fold oppstår. Å se opp fotobok til å planlegge . Fordelen med denne bonding teknikken er at du kan lage bilder av sentre over hele oppsettet og mens du ser på den trykte fotoboken forstyrrer ikke bundet del stiger. Bildet er i sin helhet.
Blankt fotopapir

Blankt fotopapir

Også fotopapiret er matt Akkurat som med kvaliteten på fotopapir glanset brukt av Fujifilm for Leporellobindung og planen åpne sidene . Glansen effekten gir fotoboken også høy fargeprakt og en elegant glamorøse karakter. Fotoalbum å gi som innhentet av glanset fotopapir kvalitet, er den fantastiske opptakene rettferdighet. Utskriften på fotopapir er både anbefalt på grunn av problemfri gratis visning av dobbel -side bilder, på den annen side på grunn av sin slående visuelt inntrykk.
Premium Matt Fotopapir

Premium Matt Fotopapir

Nyt dine beste bilder på Premium Matt Fotopapir med en unik optikk og et materiale av høyeste kvalitet. En helt spesiell papirkvalitet som imøtekommer de høyeste krav og som er til like stor begeistring for fritidsfotografer og profesjonelle: Farger med en spesiell glans og med matte kontraster gir en imponerende dybdeskarphet, som gir ekstra liv til bildene dine. Den dypmatte foredlingen forhindrer refleksjon, beskytter bildet mod fettflekker og er med det fløyelsmyke materialet en sikker vinner. Med alle disse ekstraordinære egenskapene, som for eksempel LayFlat-binding hvor du kan få trykt bildene dine på dobbeltsider - uten fordypningen i midten, oppnår bildene dine en særlig fascinasjonskraft.
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.