Fotokalender > Adventskalendere

Gled dine kjære med en flott og personlig julekalender fra Fotoworld


Spre juleglede ved å gi en flott og personlig julekalender til en du er glad i. Desember blir noe helt spesielt når han eller hun, i 24 dager, kan glede seg over den personlige gaven mens det telles ned til jul. Du kan gjøre kalenderen din helt unik og tilpasse den til nettopp din mottager. Og fortvil ikke, kalenderen er trykket i høy kvalitet, så det er like fin, hele julen gjennom. Kanskje det skal være en gave til barna, kjæresten eller noen gode venner?

Hos Fotoworld kan du lage julens hyggeligste kalender med ditt eget bilde på forsiden og inni. Kalenderne er av høy kvalitet og med ditt eget bilde på forsiden, så du på den måten kan gjøre minnene deres til en del av julegleden.

Få din kalender med:

Sjokoladejulekalender med bildet ditt


Forventningens glede blir ekstra stor når man kan glede seg over årets fineste julekalender. Ventetiden frem til jul blir enda hyggeligere når man hver dag kan åpne en luke hvor det gjemmer seg glitrende kuler av melkesjokolade, bak et stort bilde du selv velger.

Bruk denne lekre sjokoladejulekalender som en gave til barna eller andre sjokoladeelskere i livet ditt. Du kan dekorere den med yndlingsbildene dine ved hjelp av våre mange designmaler. På den måten er du sikker på at hver dag vil bringe en søt overraskelse for mottageren.


Sjokoladejulekalender med fire typer Kinder®-sjokolade og bildet ditt


Gled dine kjære med en flott og personlig julekalender med ditt eget bilde og lekker Kinder® -sjokolade til hver av julens 24 dager. Gjør julen ekstra søt og hyggelig for godtemomser og juleentusiaster i alle aldre med en helt unik og velsmakende julekalender med fire forskjellige typer Kinder®-sjokolade:
  • - Kinder® Riegel
  • - Kinder® Bueno
  • - Kinder® Country
  • - Kinder® SchokoBons
Kalenderen er den perfekte gaven til både barn og voksne, som hver dag kan glede seg til en søt overraskelse, som smaker av barndom og sprer juleglede hver gang en ny luke åpnes.


Sjokoladejulekalender med Ferrero® sjokolade og ditt eget bilde


Hvis du kjenner en som synes sjokoladejulekalendere kun er for barn, kan du gi han eller henne denne lekre kalenderen fylt med Ferrero®-sjokolade og pyntet med et flott og stort bilde på forsiden. Det er en perfekt gave til en som elsker sjokolade og setter pris på de varme tankene som ligger bak. Bildet ditt vil skjule 24 forskjellige typer sjokolade fra Ferreros® produktsortiment:
  • - Ferrero® Rocher
  • - Ferrero® Raffaello
  • - Ferrero® Küsschen
Denne sjokoladejulekalenderen kan selvfølgelig også dekoreres med bildene dine ved hjelp av våre designmaler. Så kan du skape et fantastisk resultat som både er en fryd for øyet og for magen.


Julekalender med 25 av dine egne bilder


Bruk de flotte bildene dine som du har tatt i løpet av året og plasser dem i en flott fotojulekalender fra Fotoworld Fotoservice. På den måten gir du en julekalender fylt med overraskelser, morsomme minner og kjærlighet - som er helt uten kalorier og som ikke setter seg på hoftene.

Med vår fotojulekalender kan du plukke ut 25 bilder til å glede og overraske mottageren. Ett bilde til forsiden og 24 til å gjemme bak hver enkelt luke, hver dag frem til jul. Med denne kalenderen kan du overraske og underholde hver dag med nye bilder som vekker minner fra året som har gått.

Fotokalenderen kommer i to størrelser, 35,5 x 24,5 cm eller 42 x 29,7 cm, så det er god plass til bildene dine. Begge printes på tykk fotokartong, så bildene dine kommer tydelig og flott frem.


Fyll-selv julekalender, hvor du bestemmer innholdet


Sett selv sammen en personlig julekalender som både er unik inni og utenpå. Med en fyll-selv julekalender fra Fotoworld Fotoservice kan du skape en herlig kalender, med ditt eget bilde på forsiden. Bak bildet kan du gjemme 24 små pakker, godteri eller brev til en du elsker. Overrask barna eller barnebarna med yndlingsgodteriet deres eller gi hunden en stilig julekalender med godbiter bak hver luke. Skal kjæresten gjøres stas på kan du gjemme små brev eller kjærlighetserklæringer for hver av de 24 dagene, så han eller hun får en helt magisk julemåned. Det kan jo hende det resulterer i ekstra fine julegaver til deg i år.


Gled kundene dine med en flott og profesjonell julekalender


Vil du overraske og glede dine ansatte, samarbeidspartnere eller kunder på en helt spesiell måte i år? Dropp de kjedelige firmagavene og gi dem heller en smakfull og hyggelig julehilsen i form av en julekalender fra Fotoworld. Dekorer julekalenderen med firmalogoen eller et hyggelig bilde og la kundene tenke hyggelige tanker om deg hver gang de åpner en luke og setter tennene i en deilig sjokolade.

Bruk også en fotojulekalender som en anderledes måte å promotere dere selv og deres produkter. Sett inn QR-koder bak hver luke i en fotojulekalender som gir kundene deres spesielle rabatter, vouchers eller gaver. Det er en morsom måte å engasjere kundene på og skape oppmerksomhet på virksomheten og produktlinjen deres.


Bestill enkelt årets julekalender med Fotoworld


Du kan raskt og enkelt designe og bestille julekalenderen din online. Du velger bare den kalenderen du vil ha og laster opp bildet ditt. Du kan så redigere og velge mellom våre mange designmuligheter, så du kan gjøre kalenderen akkurat så personlig som du ønsker. Når du er fornøyd med julekalenderen klikker du på «Gå til handlekurv» og gjennomfører bestillingen.

Skulle du ha noen spørsmål er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice som sitter klar ved delefonen på 21984810. Du kan også skrive en e-mail til dem her.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.