Fotokalender > Veggkalender

Flotte veggkalendere med dine bilder

Veggdkalender
VEGGKALENDER A5

VEGGKALENDER A5

Med veggkalenderen A5 i det praktiske lille formatet får du det beste ut av bildene dine. Den trykkes på papir i høy kvalitet, og du får masse forskjellige layout-muligheter.
109,00 kr*
VEGGKALENDER A4

VEGGKALENDER A4

Skap noe enestående med din individuelle fotokalender i A4-format. Dine egne bilder er i fokus.

fra 149,00 kr*
VEGGKALENDER A3

VEGGKALENDER A3

Veggkalenderen i A3-format skaper alltid oppmerksomhet, og kanskje snart hengende på dine vegger?

fra 225,00 kr*
VEGGKALENDER A2

VEGGKALENDER A2

Vil du gjerne presentere dine beste bilder på en helt spesiell måte? Da vil du elske vår veggkalender i A2-format.

fra 587,00 kr*
VEGGKALENDER XXL

VEGGKALENDER XXL

Denne kalenderen passer perfekt til panoramabilder eller til fotocollager – uansett om du liker bilder i svart/hvitt eller bilder i mange farger.
409,00 kr*
VEGGKALENDER KVADRATISK XL

VEGGKALENDER KVADRATISK XL

Når firkanten møter dine skjønneste bilder, oppstår en litt annerledes fotokalender. Forskjellige design og stilarter hjelper til med å skape den helt riktige kalenderen for deg.

fra 288,00 kr*
VEGGKALENDER KVADRATISK XXL

VEGGKALENDER KVADRATISK XXL

Kalender som kunstverk: Det kvadratiske formatet på ca. 45 x 45 cm gir bildene dine en spennende presentasjon – og byr på forandring hver måned.
fra 399,00 kr*

Hold oversikt på året og vis fram bildene dine i en flott kalender


Bruk dine mange flotte bilder til å organisere hverdagen din samtidig med at du kan vise fram dine beste bilder. Med en CEWE FOTOKALENDER fra Fotoworld Fotoservice kan du designe en kalender hvor du har mulighet for å gjøre plass til bilder du har tatt, så det hver måned kommer et nytt og spennende bilde til å henge eller stå fremme hjemme eller på kontoret.

Du kan selv velge hvilken måned kalenderen din skal starte med, så du kan allerede nå designe en kalender for et helt år. Velg en av våre forskjellige typer fotokalendere som passer til akkurat ditt behov i forhold til både planlegging av hverdagen samt fremvisning av bildene dine.

Velg mellom vårt store utvalg av størrelser og design til kalenderen din


Med en CEWE FOTOKALENDER kan du selv lage den perfekte kalenderen til ditt behov. Trenger du masse plass til å planlegge og organisere familiens hverdag, kan du for eksempel lage en flott veggkalender, hvor hver måned har en hel side med tekstfelter dere kan fylle ut. Eller lag en familiekalender hvor hvert familiemedlem kan få sin egen kolonne så dere kan holde styr på alle troppene.

Vil du i stedet bare bevare det store overblikket over året, kan du velge en årskalender, hvor kun de viktigste begivenhetene skrives inn. Den kan henges rett på kjøleskapet eller oppslagstavlen, så dere kan bevare overblikket over året.

Har du lyst til å sette bildene dine i fokus de neste tolv månedene, kan du velge en veggkalender med massevis av plass til store og flotte bilder. Velg for eksempel en veggkalender i A3 eller A2 eller lag en veggkalender XXL, hvor landskapsbildene dine virkelig får masse plass og bredde å folde seg ut på.

Med Fotoworld Fotoservice kan du velge mellom en lang rekke forskjellige kalendere i forskjellige størrelser, som du kan lese mye mer om her.

Du kan dekorere alle CEWE FOTOKALENDERE med dine egne bilder og bruke våre mange forskjellige designmaler, layouter og cliparts, som er med på å fremheve bildene dine og gjøre kalenderen og bildene dine til ekte kunstverker. Husk også at du til mange av kalenderne våre kan velge mellom forskjellige papirtyper, som er med på å fremheve bildene dine. Velg blant annet mellom:

  • • Digitaltrykk standard
  • • Digitaltrykk matt
  • • Digitaltrykk høyglans
  • • Fotopapir
Du kan selv velge hvilken papirkvalitet du vil ha til kalenderen din, så bildene dine får lov til å komme til sin rett når de henger framme i 12 måneder.


Fotokalender – En gave som gleder hver dag hele året


Du kan glede noen du er glad i ved å gi dem en flott kalender fylt med bilder og motiver som betyr noe for dem. Fyll for eksempel en CEWE FOTOKALENDER med bilder fra en felles reise, fra bryllupet eller av barnebarna – det vil garantert varme hjertet hver gang de ser de flotte og personlige bildene.

Du kan gi en kalender fylt med dine beste og flotteste bilder når som helst på året. Du kan nemlig selv velge hvilken måned kalenderen din skal starte. Dermed skal mottagerne ikke vente helt til nyttår, før de kan bruke sin flotte nye kalender.


Fornøydgaranti på din CEWE FOTOKALENDER


Når du bestiller en CEWE FOTOKALENDER fra Fotoworld Fotoservice får du alltid 100% fornøydgaranti på produktet ditt. Det betyr at hvis du ikke er fornøyd med det endelige resultatet av kalenderen din, får du en ny eller får pengene dine tilbake. Dermed er du garantert å bli fornøyd, og du kommer ikke til å betale for et produkt du ikke liker så godt.

Du kan raskt og enkelt designe og bestille en fantastisk fotokalender gjennom hjemmesiden vår, vårt gratis fotoprogram som du kan laste ned til pc-en din eller vår app til smarttelefon og nettbrett. Uansett hvordan du bestiller kan du lage et vakkert resultat med dine beste bilder og våre mange designmuligheter.

Du kan alltid ta en prat med kundeservice hvis du har spørsmål eller problemer. Du kan kontakte dem på telefonnummer 2396 1955, eller e-post .
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.