Kort og invitasjoner > Foldekort

Personlige foldekort i mange formater

Kort (sett på 10 stk.)

Til de store øyeblikkene i livet

FOLDEKORT KLASSISK

FOLDEKORT KLASSISK

Vår klassiker blant foldekortene fås i sett på 10 stk, og passende konvolutter er inkludert.

fra 139,00 kr*
FOLDEKORT 13 x18 cm

FOLDEKORT 13 x18 cm

Vårt spesielle format til dine spesielle budskap. Du får kortene i sett på 10 stk, og passene konvolutter er inkludert.  

fra 149,00 kr*
FOLDEKORT 14x14 cm

FOLDEKORT 14x14 cm

Et format som blir husket. Vi hjelper deg med utseende ved hjelp av de mange malene vi har. De blir garantert godt mottatt. 

fra 149,00 kr*
FOLDEKORT 14 X 14 CM MED EFFEKTLAKK

FOLDEKORT 14 X 14 CM MED EFFEKTLAKK

Send en hilsen dekorert med strålende effekter i gull-, sølv-, eller effekttrykk.
fra 149,00 kr*
FOLDEKORT XL TVERRFORMAT

FOLDEKORT XL TVERRFORMAT

Dine personlige hilsner i panorama format. Utform ytter- og innersidene på ditt XL-foldekort selv.

fra 169,00 kr*
FOLDEKORT XL HØYFORMAT

FOLDEKORT XL HØYFORMAT

Sammen med dine bilder og våre utformingsmaler, vil dine hilsner helt sikkert bli godt mottatt. Fås i sett med 10 stk inkl. tilhørende konvolutter.

fra 169,00 kr*
FOLDEKORT (klassisk) med effektlakk

FOLDEKORT (klassisk) med effektlakk

Det er detaljene som gjelder. Få foldekortet ditt til å stråle med glamorøs Gull-, sølv- eller struktur-trykk, som er til å ta og føle på.

fra 168,00 kr*
FOLDEKORT XL tverrformat med effektlakk

FOLDEKORT XL tverrformat med effektlakk

Med den optiske og fysiske fremhevingen av enkelte designelementer blir kortet ditt et sikkert blikkfang!

fra 198,00 kr*
FOLDEKORT XL høyformat med effektlakk

FOLDEKORT XL høyformat med effektlakk

Den elegante effekten med struktur-, gull- eller sølvtrykk, gir kortene dine et unikt uttrykk og gjør dem til et ordentlig blikkfang.

fra 198,00 kr*

Vis fram barnet ditt i kort og invitasjoner fylt med babybilder


Enten du vil sende ut kort for å annonsere fødselen til barnet ditt, for å invitere til barnedåp, navnefest eller noe helt annet, er det med Fotoworld Fotoservice rik mulighedt for å lage fine og rørende kort fylt med bilder av din lille gullklump. Du kan legge til bilder, video og tekst, så du kan fortelle om det lille nye vidunderet.


Fortell venner og familie om barnets ankomst i flotte kort


Med den lille nye enten på vei eller allerede ankommet, kan du dele nyheten med nære venner og familiemedlemmer i flotte og helt unike kort fra Fotoworld Fotoservice. Du kan dekorere kortene akkurat som du ønsker, og sette inn teksten og bildene du har lyst til. Velg mellom forskjellige designmaler, layouter og forskjellige typer kort, så du kan lage det helt etter ditt eget hjerte. Velg mellom fotopostkort eller foldekort, som begge gir deg masse muligheter for å være kreativ og legge til bilder og koselige hilsener.


Invitasjoner til barnedåp eller navnefest fylt med kjærlighet og flotte bilder


Skal dere ha fest i forbindelse med den lille nyes ankomst, kan dere sende flotte og personlige invitasjoner til gjestene. Fyll for eksempel et foldekort med bilder av babyen og de nybakte foreldrene, og sett eventuelt inn en video av den lille. Det er en artig og unik måte å vise fram barnet til folk som kanskje enda ikke har møtt det nyeste tilskuddet i familien.

Invitasjonene kan dekoreres med flott effektlakk eller strukturtrykk i gull eller sølv, så de virkelig vil stråle og fremheve de fine bildene. Det er en flott detalj til invitasjonene dine, som er med til å markere den store begivenheten.


Alltid garanti på kortene dine


Når du bestiller CEWE CARDS fra Fotoworld Fotoservice er du alltid sikret mot skuffelse. Det er enkelt og brukervennlig å designe fine kort og invitasjoner, men skulle du allikevel ikke være fornøyd med det endelige resultatet, kan du få laget nye eller få tilbake pengene dine. Alt dette hører til fornøydgarantien vår, som du kan lese mer om her.

Du kan selv velge om du vil designe og bestille kortene dine direkte fra hjemmesiden vår, fra vårt gratis fotoprogram eller fra appen vår. Uansett hvordan du gjør det, er det massevis av muligheter for et flott og personlig resultat hver gang.

Skulle du ha bruk for det, kan du kontakte våre flinke kundeservicemedarbeidere på telefonnummer 23961955 eller på e-post her e-post her .
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.