Design ditt eget julekort

Gjør årets julehilsen til noe helt spesielt med et unikt og personlig julekort, som varmer om hjertet og sprer juleglede


Ikke la portoen gå til spille med kedelige julekort fra butikken når du med Fotoworld Fotoservice kan lage dine helt egne julehilsner, fylt med flotte bilder og ditt eget design. Så kan du være sikker på at julehilsenen din blir hengende oppe hele julen, og kanskje til og med inn i det nye året.

Hos Fotoworld Fotoservice kan du selv sette sammen en julehilsen etter ditt behov og din stil. Vi har mange forskellige papirstyper, effekter, designmaler og formater som sikrer at resultatet blir akkurat som du vil ha det.


Slipp din indre designer løs og kreer lekre julekort


Med Fotoworld Fotoservice er det lett å la kreativiteten utfolde seg og skape et flott resultat, da du får en masse valgmuligheter å velge mellom. Velg for eksempel mellom våre forskjellige korttyper, så du selv kan bestemme hvilket format kortet skal ha.

Du kan blant annet velge mellom et postkort eller foldekort som kommer i forskellige størrelser og formater, så du kan få plass til alle bildene dine og julehilsenen din. Med et postkort fra Fotoworld Fotoservice kan du lage en flott julehilsen hvor du har mulighet for å skrive på begge sider av kortet, og hvor det fremdeles er plass til å sette inn bider. Det er det perfekte valget til en kort julehilsen hvor du samtidig ønsker å vise et par bilder fra året som gikk.

Med et foldekort fra Fotoworld Fotoservice er det masse plass til en lengre hilsen. Og det er en god mulighet til å vise frem flere bilder da du kan dekorere alle fire sider av kortet. Foldekortet kommer i flere forskellige størrelser, blant annet som kvadratisk og i XL-format, så du kan tilpasse det akkurat etter ditt behov og de bildene du gjerne vil benytte deg av.

Med et av våre fotokort kan du tilføye litt ekstra stjernestøv ved å dekorere julehilsenen din med en effektlakk i blant annet gull eller sølv. Effektlakken legger seg utenpå kortet ditt som en relieff og gir struktur til kortet, med en glinsende look. Du kan velge mellom gull og sølv eller transparent effektlakk som fremhever teksten og bildet ditt, da det fungerer som et blikkfang. Det gir et effektfullt og eksklusivt utseende til kortet ditt, som passer perfekt til sesongens julelys og magiske stemning.


Gjør julekortet ditt spennende med levende bilder


Med et julekort fra Fotoworld Fotoservice kan du gjøre hilsenen din interaktiv ved å sette inn videoer. Som en helt spesiell effekt kan du nemlig laste opp en video i kortet ditt via en QR-kode, som kan scannes og ses av mottagerne. Det er en morsom måte å utvide hilsenen din til også å inkludere levende bilder, hvor du enten kan spille inn en julehilsen eller sette inn en video fra en av årets begivenheter. Sett inn for eksempel et klipp fra virksomhetens jubileum, fra vårens vakre bryllup, fra sommerferien eller av barnet ditt sine første skritt. Det er en morsom og anderledes liten detalje som er helt unik og som du helt klart ikke vil finne i andre julekort.


Personlig fra innerst til ytterst


Med et julekort fra Fotoworld Fotoservice kan du skape den mest personlige og hyggelige julehilsenen. Fyll kortet ditt med varme ord, flotte bilder, morsomme videoer og et vakkert design. Nå har du også mulighet til å bestemme fargen på konvoluttene dine, så de matcher kortet eller høytiden. Velg mellom fargene hvit, creme, rosa, rød, lyseblå og mørkeblå, som alle vil få hilsenen din til skille seg ut.

Med Fotoworld Fotoservice er det raskt og enkelt å skape vakre og helt personlige fotokort til dine julehilsner. Du har gode muligheter for å skape flotte resultater, uten bekymringer og julestress. Vi er helt sikre på at du vil elske resultatet, når du mottar kortene dine. Vi tilbyr nemlig 100% fornøydgaranti på våre kort. Så, dersom du likevel ikke skulle være fornøyd med resultatet av julekortene dine kan du få noen nye eller pengene tilbake. På den måten vet du at Fotoworld Fotoservice kan sende en perfekt julehilsen til dem du er glad i.

Skulle du ha noen spørsmål kan du kontakte vår kundeservice på telefonnummer 21984810. Du kan også skrive en e-mail til dem her.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.