Plakater og fotolerreter > Fotocollage

Fotocollage

Fotolærred som collage

Fotolerret som collage

Strålende farger, holdbare materialer: Tilpass bildene dine som kreativ fotocollage på høykvalitets fotolerret
fra 139,00 kr*
Premium plakat som collage

Premium plakat som collage

Yndlingsbildene dine samlet: Nyt mange collager & designmaler på vårt profesjonelle fotopapir. Fås også i panoramaformat!
fra 39,00 kr*
Fotocollage

Fotocollage

Iscenesett yndlingsbildene dine på en ny måte med et fotocollage. Med fotopaneler i høy kvalitet kan du gi veggene dine en helt personlig touch. Du kan velge mellom tverrformat eller høyformat, og bruke mange flotte layouter til fotopanelet ditt. Bli inspirert og gjør hjemmet ditt mer personlig.
fra 219,00 kr*
Hård skumplade som collage

Hard skumplate som collage

Med et bilde på hard skumplate kan du gi bildene dine et moderne uttrykk. Dette formatet er veldig stabilt, og samtidig utrolig lett.

fra 119,00 kr*
Collage på galleri tryk

Collage på galleritrykk

Denne varianten er den mest raffinerte måten å presentere bildene dine på. Direkte trykk mellom akryglass og alu-plate gir bildene dine enestående farger.
fra 229,00 kr*
Collage på alu-plade

Collage på alu-plate

Bilder på alu-plater er en stor trend nå. Bildet ditt trykkes på miljøvennlig materiale, som gjør at det ikke bare får et kunstnerisk utseende, men også er veldig stabilt og lett.

fra 149,00 kr*
Collage bag Akrylglas

Collage bag Akrylglass

Vi trykker det ønskede motivet ditt bak akrylglasss. Det 4 mm tykke akrylglasset gir fantastiske dybdeeffekter. Dristige farger garanterer et slående utseende.
fra 189,00 kr*
Flerdelt vægdekoration

Flerdelt veggdekorasjon

Gjør babybildet til veggdekorasjon med Fotoworld Fotoservice


Med et nyfødt familiemedlem blir det sikkert tatt mange bilder, og mange øyeblikk blir foreviget. Bruk noen av disse bildene til å skape unik og dypt personlig kunst til hjemmet med Fotoworld Fotoservice. Ved å få trykt bildene i et stort format på flott materiale kan barnet eller barnebarnet virkelig komme til å stråle og gjøre enda mer glede som sentrum for veggdekorasjonen din.


Den perfekte gaven til deg selv eller en du elsker


Du kan glede deg selv eller en du er glad i med en helt unik gave – et veggbilde med den lille nye som motiv. Det er en fantastisk gave som fortsetter med å spre glede og aldri blir foreldet, da det fortsetter med å vekke minner og glede i mange år fremover. Jo eldre barnet blir og jo flere barn som kommer, desto større kan samlingen av fine veggdekorasjoner bli. Det er massevis av muligheter for å sette sammen en flott samling av kunstverker med helt unike og personlige motiver i form av familiens medlemmer.


Valgmulighetene er mange og varierede


La de beste bildene dine av den lille nye få en sentral plass i hjemmet som veggdekorasjon. Du kan velge mellom en lang rekke forskjellige materialer og formater som får nettopp ditt bilde til å fremstå enda finere og får det til å passe perfekt inn i innredningen. Velg for eksempel å få det trykt på lerret eller skumplate, hvor det matte uttrykket vil gi et rolig og flott utseende i et veldig sollyst rom. Eller velg et bilde på akrylglass hvis du gjerne vil ha det glansfulle og klare uttrykket den blanke overflaten gir. Det er mange muligheter for å tilpasse veggbildet ditt til akkurat ditt hjem og ditt bilde.
Du kan la deg inspirere av følgende måter til å dekorere hjemmet på ved hjelp av veggbilder med din lille øyesten som motiv:
  • Selvklebende plakat til lekerommet som klistres direkte på veggen. Det er dermed ikke noe som kan rives ned eller falle ned i hodet på de små.

  • Fotolerret til å henge opp over barnesengen. Det kan festes til veggen, så det ikke lett faller ned, og det er ingen skarpe kanter den lille kan slå seg på.

  • Skumplate eller alu-plate til gangen eller et område hvor det er mye lys fra vinduer mm. Den matte overflaten gir ikke gjenskinn, så det oppstår ingen irriterende reflekser.

  • Galleritrykk eller akrylglass til å skape lys og stor effekt, da det skinnende glasset gjør fargene strålende og glinsende – perfekt til å fremheve de fineste bildene av den lille solstråla.

  • • Fremkall bildet på tre eller alu-plate til å henge opp på badet, så barnet har litt å kikke på (og bli distrahert av) under badet.
Du kan lese mer om de forskjellige materialene og formatene til veggdekorasjonen din her.


Du får 100% fornøydgaranti med på kjøpet


Med CEWE VEGGBILDER fra Fotoworld Fotoservice er du alltid garantert å bli 100% fornøyd, da du kan være helt sikker på å få et nytt bilde eller få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd med resultatet når du mottar det. Så du kan rolig begynne din samling av fine og personlige veggdekorasjoner i dag.

Les mer om vår fornøydgaranti her.

Du kan bestille dine egne veggbilder direkte fra hjemmesiden vår, fra vårt gratis fotoprogram eller fra appen vår. Det er enkelt og sikkert, og du kan alltid ringe til kundeservicen vår for assistanse eller med spørsmål. Kontakt dem på telefonnummer 23 96 19 55 eller på e-post her.

Så ingenting holder deg tilbake fra å bestille et flott CEWE VEGGBILDE med ditt lille barn som det vakreste motiv.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.